Beställa rekryteringsbroschyrer

Hej,

Har ni något rekryteringsmaterial som jag (som förtroendevald) kan beställa? Jag har kollat på hemsidan, men det enda jag hittar är affischer/flyers som jag kan ladda ner, och de hänvisar dessutom till en webbsida som inte verkar vara i bruk längre (ettsmartval.se). I övrigt var det väldigt fina och precis vad vi eftersöker. :-)

Jag har för mig att ni tidigare haft en rekryteringsbroschyr med kort info om Saco och förbunden, men kan inte hitta igen den nu.

Mvh
Sofia

Kommentarer

 • Hej Sofia,

  Tack för din fråga, och vad kul att du är intresserad av att beställa broschyrer från oss!

  vår flik för förtroendevalda på hemsidan kan man dels beställa profilmaterial, men även ladda ned material (affischer och flyers) precis som du nämner.

  Jag kan tänka mig att det är "Vi samlar Sveriges akademiker" du tänker på? Du hittar den och samtliga Sacos andra rapporter på följande länk: https://www.saco.se/opinion/rapportsok/ . Du kan beställa hem rapporterna, alternativt ladda ned dem som PDF.

  Hoppas detta var till hjälp. Du är varmt välkommen att höra av dig igenom du har några ytterligare frågor.

  Ha en trevlig eftermiddag och kväll!

  Vänligen,
  Kristina Redaktör
 • Hej,

  tack för svar!

  Under fliken för förtroendevalda hänvisar i princip alla affischer/flyers till ettsmartval.se. Den hemsidan verkar inte finnas längre, så därför känns de affischerna och flyers inte aktuella att använda, tyvärr. Utöver dem fanns bara affisch med enbart loggan där (och mallar och profilprodukter förstås).

  Men jag ska kolla in den rapport du nämner. Den, och andra rapporter, kanske är något vi kan använda oss av vid våra rekryteringsevent.

  Tack för hjälpen!

  mvh
  Sofia
  Sofia
 • Hej Sofia,

  Nu ska länken www.ettsmartval.se fungera igen. Tack för att du uppmärksammade oss på detta!

  Hoppas ni hittar rapporter ni kan ha användning av på hemsidan.

  Ha en fin dag!

  Vänligen,
  Kristina Redaktör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.